Zwangerschapshoot in de natuur

De natuur doet iets met je. De stilte geeft je kracht. Met je blote voeten op de vochtige grond, dartelend in het bos. Je bent geaard, je bent in het hier en nu. Dit is precies wat nude by nature shoot met je doet. Het geeft je een gevoel van vrijheid, het zet je in je kracht.

Deze intieme shoots zijn er voor iedereen die dit gevoel zou willen ervaren. Een zijn met de natuur. Onderdompelen in het bos. Ik zou dit gevoel iedereen willen gunnen. Maar ik begrijp ook heel goed dat dit eng is en buiten je comfort zone ligt.

De essentie van een nude by nature shoot is dat je een gevoel van vrijheid ervaart door je volledig kwetsbaar op te stellen. Deze kwetsbaarheid is voor iedereen anders. Ik ben de laatste die je dwingt om iets te doen waar je je niet prettig bij voelt. We kijken ter plekke, in het moment hoe jij je voelt. Ik check tijdens de shoot regelmatig met je in of je nog comfortabel bent.

Ik begin deze intieme shoots nooit als een volledige naaktshoot. Kwetsbaar durven zijn moet opgebouwd worden. Vanuit daar kijken we samen wat je wilt en waar jij je prettig bij voelt. Er moet vertrouwen worden opgebouwd van beide kanten. Met mijn ervaring als portretfotograaf en sensitieve sensor, kan ik de situatie goed aanvoelen. Ik hoef je nier persoonlijk te kennen om jouw energie te voelen. Is er ongemak? Is er een drempel of is er al vrijheid?

Alleen al met je blote voeten over de bosgrond lopen, doet al iets met je. Het plaatst je volledig in het hier en nu. Dit kan gepaard gaan met diversen emoties, maar ik ben bij je en begeleidt je waar nodig. Ik zie hoeveel oerkracht de natuur aan je kan geven. Het transformeert je tot de kern van wie je bent.

De ene vrouw zit die kwetsbaarheid binnenin, voor de andere moet het naar buiten, de wereld in. Het is beide zo mooi om te zien wat een nude by nature shoot met je doet. Het is confronterend en krachtig te gelijk. Je bent mooi zoals je bent, vrij om te zijn, zonder oordeel.

Nude by nature shoots vinden plaats in een zeer rustig stukje bos in de buurt van Tilburg. Om meer verzekerd te zijn van een stukje privacy vinden deze shoots plaats op de vroege ochtend en bij zonsondergang. Ik kan desondanks niet garanderen dat er geen wandelaars zullen zijn, maar we zijn samen en hebben genoeg spullen bij ons om je af te kunnen schermen. Je mag altijd een vertrouwelijk persoon met je mee nemen als je dit fijner vindt.

Een Nude by nature shoot is voor iedere vrouw die een gevoel van vrijheid in kwetsbaarheid wil ervaren. Het kan ook een hele mooie ervaring zijn voor een zwangerschapshoot.

Ben je nieuwsgierig wat een nude by nature shoot voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord je vragen graag.

//
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?