Marieke, Portretfotograaf

Ik vertel je meer over mijzelf

Portretfotograaf, maar ook gewoon Marieke 

Naast portretfotograaf ben ik ook gewoon Marieke. Samen met mijn man Max en onze katten Lola en Frits, vormen we een fijn en knus gezinnetje in een klein huisje in de bossen van het Brabanste Alphen. Samen, maar zonder de katten, maken we graag mooie reizen en wandelingen door de natuur. Ik ben een echt buitenkind en ik kom in de natuur helemaal tot rust. Daarom zijn mijn shoots ook altijd buiten. Om mijn inner sporty spice naar boven te halen doe ik aan CrossFit. Zo kan ik alle rare poses aan nemen om jou zo goed mogelijk op de foto te zetten. Daarnaast kan ik enorm genieten van mooie kunst exposities, films en een lekker glaasje wijn. 

Creabea in de dop

Al van jongs af aan viel mijn creativiteit op. Mijn ouders verraste me op mijn tiende verjaardag met mijn eerste compactcamera. Ik was meteen verkocht. Mijn passie voor fotograferen bracht me van 2004 tot 2008 naar AKV St. Joost in Breda voor een studie Fotografie. Vanuit daar is het balletje verder gaan rollen en maakt ik nog veel vrij werk. Zoals de portretserie Men & Pussy over mannen met hun kat waar ik in 2013 een boek over uitbracht. Vanuit deze vrije geest om vooral jezelf te mogen en kunnen zijn ben ik begonnen met Beleef je Portret.

 

Oprecht en natuurlijk

Mensen omschrijven mij als integer, rustig, geduldig en ik heb aandacht voor detail.
Ik vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen. En ik heb een sterk vermogen om iemands karakter en kenmerken aan te voelen. Dit zie je terug in mijn foto’s. Ze zijn natuurlijk en écht zoals jij bent.

 

Alleen echte momenten

Iedereen is mooi, daar ben ik van overtuigd. Het is daarom aan mij om het beste in je naar boven te halen. Door middel van diversen opdrachten, zet ik jou op de foto precies zoals je bent. Op deze manier heb je helemaal niet in de gaten dat je op de foto gaat. Spelenderwijs op de foto met je gezin of opzoek naar jouw kwetsbaarheid bij een intiem portret. Elke fotoshoot zit mijn aandacht en zorg voor jou.

 

//
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?