Ervaringen

wat geportretteerden zeggen...

Het is altijd heel erg leuk om ervaringen van anderen te lezen. Op deze manier weet ik zeker dat de portretten die ik aan bied goed zijn.
Lees hier wat anderen over Beleef je Portret hebben gezegd. 

“Marieke is enthousiast en heeft een oog voor detail, daarnaast heeft ze een leuke eigen stijl. Wat hebben wij prachtige foto’s mogen ontvangen van onze bruiloft. Super snel na onze bruiloft waren de foto’s klaar en bewerkt. De foto’s hebben aan al onze verwachtingen voldaan!”

– Iain & Margot

 

“Wat zijn wij blij dat wij voor Beleef je portret hebben gekozen! Zoals ieder bruidspaar hebben wij ons door vele gesprekken en offertes van diverse fotograven geworsteld. Door de professionele houding, unieke ideeën en oog voor detail heeft Marieke direct ieder twijfel bij ons weggenomen. Hierdoor hebben wij zorgeloos kunnen genieten van onze dag en kunnen wij dankzij haar foto’s kunnen wij terugkijken op een perfecte dag met prachtig vastgelegde herinneringen.”

– Elvira & John

 

“We wilden je alvast laten weten dat we de fotoshoot als erg leuk hebben ervaren. Uiteraard zijn we erg benieuwd naar het resultaat, maar de beleving, jouw rust en professionaliteit maakten het al de moeite waard!”

– Iris & Boudewijn

 

“Er zitten hele mooie foto’s tussen, die later absoluut leuk zijn om weer terug te zien. Heel waardevol!”

– Loes & Bart

 

“Na een leuk en ontspannen gesprek bij ons thuis wisten wij zeker dat Marieke onze bruiloft vast ging leggen. Zo ontzettend blij zijn wij met deze keuze! De dag zelf was ze onopvallend aan het werk en kan ze met super ideeën die bij onze wensen pasten. En al na hele korte tijd ontvingen we alle foto’s, ptachtig bewerkt! Nog steeds krijgen wij er veel complimenten over! Super!”

– Heloise & Kim

 

“Even een berichtje om jullie te bedanken voor een hele leuke middag. Ben super benieuwd naar het eindresultaat. Gaat volgens mij helemaal geweldig worden! Was een hele toffe ervaring (in leuk gezelschap) en ik zal het iedereen aanraden!”

– Roel & Marloes

 

“Iedereen wordt verliefd op jouw fotoshoots”

– Sibel

 

“De spontane en professionele aanpak van Beleef Je Portret zorgde bij ons voor een spetterende en authentieke bruidsreportage. Marieke weet perfect het gevoel van de dag te vertalen naar prachtige foto’s. Door haar oog voor detail, unieke stijl en goed gevoel voor ‘het moment’ is onze bruiloft telkens weer als de dag van gisteren.”

– Marjolijn & Jeroen

 

“Wilde even laten weten dat ik de foto’s heel erg mooi vind”

– Aaf

 

“Hartstikke bedankt voor de gezellige, leerzame, zonnige en verfrissende shoot. Ik ben er blij mee, dat is duidelijk.”

– José

 

“We hebben echt een heerlijke dag gehad! Dankjewel voor alle voorbereidingen en de heerlijke koffie ofcourse.”
– Bram & Liesbeth
//
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?