A day in a life

Een herinnering om te koesteren

“Het aardigste van plezierige dingen, is de herinnering”- Godfried Bomans.

Veel van ons kennen dat prettige gevoel wanneer je terug kijkt naar je kinderfoto’s. Herinneringen van die tijd komen boven, soms ruik je zelfs nog de geur van je ouderlijk huis en weet je nog wat de juf zei op dat moment. Herinneringen aan onze jeugd zijn waardevol en dienen gekoesterd te worden, het zijn daarom ook juist die ongedwongen, typisch menselijke, huiselijke en intieme momenten met elkaar, die voor dit warme gevoel zorgen.

Een “Day in a Life” reportage is de meest pure vorm van gezinsfotografie. Zonder poespas en geforceerd poseren. Ik leg jullie vast precies zoals het er aan toe gaat met een mooie, waardevolle reportage als eindresultaat. Met die momenten waar je later met liefde naar terug kijkt.

In dit digitale tijdperk van selfies en snelle telefoonfoto’s, is het goed om eens stil te staan en volop te kunnen genieten van je gezin en jullie typische momenten. Daarom loop ik graag een dagje met jullie mee met mijn camera. En leg jullie vast op een journalistieke wijze in “Een dag uit het leven van…”.

Wat kan je verwachten en hoe werkt het?

Het mooie aan een “Day in a Life” reportage is dat je niet speciaal iets hoeft te regelen, hoeft uit te pakken en uit te dossen. We bespreken vooraf samen welke momenten met jullie als gezin het leukst en het prettigst vinden. Dit kan zijn op woensdagmiddag het ophalen van school en het spelen met vriendjes en vriendinnetjes, het trainen tijdens het sporten of muziekles of gewoon het boodschappen doen en samen koken op zaterdag. Een reportage kan je boeken vanaf 2,5 uur, dat is voor mij de minimale tijd die ik nodig heb om het ijs te breken en een korte en bondige reportage te maken van jullie gezin. Als eindresultaat ontvangen jullie een vooraf besproken aantal foto’s op USB in cadeauverpakking en een mooi herinneringsboekje als aandenken voor later. Bekijk hieronder de prijzen en opties.

Meer wensen?

Al mijn fotoshoots zijn in een natuurgebied nabij Tilburg en zijn uit te breiden met diversen opties. Wil je bijvoorbeeld een groter fotoalbum als mooi geschenk? Of een mooie foto als herinnering aan de muur? Zijn er wensen waar ik rekening mee moet houden of kom je er niet uit wat het beste bij je past? Laat het mij weten, ik denk graag met je mee.

//
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?