Familieshoot in het Leenderbos in Valkenswaard en Eindhoven

Het was een van de eerste mooie dagen sinds tijden. Een perfecte zonnige dag voor een grote familieshoot in het Leenderbos in Valkenswaard vlakbij Eindhoven. Een mooi, groot familieportret van een samengestelde familie ter eren van de verjaardag van oma.

Het is altijd een goed idee om een familieportret cadeau te geven aan je jarige oma of opa. Het is niet alleen een mooie herinnering. Maar we maken er ook samen een leuke dag van. Een prima activiteit om met zijn allen op de foto te gaan. En al helemaal mooi dat dat kan in het prachtige Leenderbos.

Ik was er een keer eerder geweest met een van de gezinnen die op de foto staan. Want zij zijn een oud bruidspaar van mij. Dus voor deze gelegenheid reisde ik weer graag af richting Eindhoven en Valkenswaard om van hen een familieportret te maken.

Eigenlijk had ik deze hele familie al eens ontmoet tijdens die trouwdag in Eindhoven. Dus dat maakte deze fotoshoot extra leuk om te mogen fotograferen. Alleen nu zagen we elkaar allemaal in een andere context.

Tijdens het fotograferen van een familieportret, zorg ik ervoor dat elk gezin ook apart op de foto gaat. Samen nemen we de tijd om mooie en ongedwongen foto’s van jullie te maken. De kinderen maak ik graag aan te lachen door zelf zo gek mogelijk te doen. Maar ik vraag ze ook of ze kunnen benoemen wat ze lief vinden aan papa en mama.

We sluiten zo’n leuke gezinsshoot vaak af met een verrassingsaanval. Dat wil zeggen dat de kinderen op mijn teken hun papa en mama mogen overvallen met een hele grote dikke knuffel. Dat is altijd zo leuk om te zien en te doen. Eigenlijk wordt iedereen altijd blij van dit soort ongedwongen familieportretten.

En zoals je ziet, vind ik het helemaal niet erg om daarvoor buiten Tilburg te komen fotograferen. In de buurt van Eindhoven zijn genoeg mooie plekken te vinden. Het Leenderbos is een hele fotogenieke plek om mooie gezinsportretten en familieshoots te doen.

//
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?