Day in a Life: Tilburgse viert 40ste verjaardag in stijl!

Wat als je 40 wordt, maar je door de coronamaatregelen niet groots kan uitpakken? Dat mocht de pret niet drukken bij de 40ste verjaardag van Marjolijn uit Tilburg. En zorgde voor een knap staaltje omdenken. Want als de mensen niet naar haar konden komen, dan kwam ze toch gewoon naar de mensen toe?

Ze regelde het feestelijke vervoer van Trouwbus Tilburg. Liet zich in de watten leggen door kapster Bij Maaike. En om deze bijzondere verjaardag helemaal af te maken. Regelde ik voor een unieke day in a life fotoreportage voor een mooi beeldverslag van deze Tilburgse dame.

Ik begon deze fotoreportage als verrassing bij kapster Bij Maaike in Tilburg. Marjolijn was niet op de hoogte van mijn komst. Ze was in de veronderstelling dat ze mij als eerste zou oppikken in Tilburg Centrum. En dat de ronde vanaf daar zou starten. Maar niets was minder waar. Het was zo leuk om Marjolijn op deze manier te verrassen. Want een goede day in a life reportage heeft een kop en een staart. En de kop begon bij het klaarmaken voor de grote dag in Tilburg Reeshof.

In de tussentijd werden er nog meer plannen gesmeed. Waar Marjolijn dacht dat ze er op haar 40ste verjaardag mee weg zou komen, werd in de tussentijd haar huis versierd met slingers. Helaas Marjolijn. De hele wereld zal het weten ook. En haar reactie was voor mij als fotograaf goud. Deze spontane emoties, grote glimlach, het intens genieten dat maakt mijn werk ontzettend leuk en gevarieerd.

Bij elke stop met het leuke volkswagenbusje van Trouwbus Tilburg, werd Marjolijn meer en meer verrast door vrienden en vriendinnen. Ze werd versierd met allerlei grappige 40 jaar versieringen en overladen met cadeautjes en knuffels. De rit bracht ons kriskras door Tilburg en Goirle. En eindigede bij haar ouders weer terug in Tilburg. Waar zelfs hondje Rocky feestelijk was aangekleed.

Zo zie je maar weer dat een day in a life fotoreportage zich niet beperkt tot alleen familiefoto’s.

//
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?