Werkwijze

Portretfoto's

De kracht van een portret

Een portret is een van de mooiste middelen om iemand te laten zien wie je bent, wie je wilt zijn of om een uniek moment in je leven vast te leggen. Je kan het cadeau geven aan iemand die je dierbaar is, maar het kan ook een prachtig geschenk aan jezelf zijn. De kracht van het portret is dat er altijd een persoonlijke herinnering aan vast zit. Daarom fotografeer ik alleen op locaties die het beste bij jouw wensen past.

Dit kan zijn in de prachtige natuurgebieden die Brabant ons te bieden heeft, op een rauwe industriële plek middenin de stad. Of gewoon bij jou thuis, omdat je je simpelweg daar het meest comfortabel voelt. Tijdens de shoot zal ik je helpen met mooie poses of je juist hierin vrij laten.

Door goed op te letten en je op je gemak te stellen, kom ik er gauw achter wat het beste voor je werkt. Vaak komen beelden samen, spelenderwijs tot stand. Het is aan mij als fotograaf de taak om andere mensen te laten zien hoe uniek je bent.

Wat kan je verwachten en hoe werkt het?

Persoonlijke aandacht en een fijne werksfeer zijn voor mij erg belangrijk. Omdat ik het fijn vind om je wat beter te leren kennen, voer ik voor de shoot altijd een kennismakingsgesprek. Dit verloopt vaak telefonisch. Tijdens dit eerste gesprek komen we samen tot het type portret dat het beste bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een uniek portret van jezelf of een portret samen met je partner, je huisdier of je familie. Maar ook glamour- en boudoirshoots behoren tot de mogelijkheden.

Tijdens de kennismaking spreken we af uit hoeveel foto’s de uiteindelijke selectie zal bestaan. De minimale levertijd ligt tussen de 3 en 5 weken. Deze foto’s zal ik digitaal naar je versturen. Ik werk met diverse pakketten. Daarnaast is het ook mogelijk om een portret op maat met mij te bespreken. Heb je andere ideeën en behoeftes, dan wat op mijn website staat vermeld. En/of wil je dat ik een mooie afdruk voor je bestel. Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

Bekijk hieronder de verschillende pakketten en prijzen voor portretfoto's van Beleef je Portret. Naast de aangeboden pakketten is in overleg uiteraard veel mogelijk. Dus heb je aanvullende wensen, ideeën of vragen? Neem dan contact met met op.

Mochten jullie zelf ideeën of wensen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag! Ook voor andere vragen kun je contact met me opnemen.

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Beleef je Portret en Marieke Visuals.

Bedankt voor je aanmelding!