Werkwijze

Portretfoto's

De kracht van een portret

Een portretfoto is een van de mooiste middelen om te laten zien wie je bent. Of om juist te laten zien wie je wilt zijn.

Met portretfotografie kun je ook een uniek moment in je leven vastleggen. De kracht van het portret is dat er altijd een persoonlijke herinnering aan vast zit. Je zet letterlijk de tijd stil om dat moment voor altijd bij je te houden. Ik zorg voor een persoonlijke en oprechte momentopname. Een foto van jezelf waar je trots op zult zijn.

Door goed op te letten en je op je gemak te stellen, kom ik er gauw achter wat het beste voor je werkt. Vaak komen beelden samen, spelenderwijs tot stand. Het is aan mij als fotograaf de taak om andere mensen te laten zien hoe uniek je bent.

Wat is mijn werkwijze als jouw portretfotograaf?

Persoonlijke aandacht en een fijne werksfeer zijn voor mij erg belangrijk. Het draagt bij aan het beste eindresultaat. Daarom wil ik je vooraf graag wat beter leren kennen. Tijdens een gezellig gesprek komen we samen tot het type portretfoto dat het beste bij jou past, want er is veel mogelijk: een uniek portret van jezelf, samen met je partner, je huisdier (samen met je hond of kat: hoe leuk is dat!) of een familieportret. Ook boudoirfotografie behoort tot de mogelijkheden.

Fotograferen doe ik het liefst op een locatie die het beste bij jouw wensen past. Dit kan zijn in een van de prachtige natuurgebieden van Brabant, op een rauwe industriƫle plek in de stad of gewoon, lekker comfortabel, bij jou thuis. Tijdens de shoot help ik je door het voeren van een gezellig gesprek en het geven van opdrachtjes. Door je op je gemak te stellen, kom ik er gauw achter wat het beste voor je werkt.

Ik bied daarom diverse pakketten aan en hier kan je bekijken, wat je uiteindelijk van mij toegestuurd krijgt.

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Beleef je Portret en Marieke Visuals.

Bedankt voor je aanmelding!

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?