Speels, intiem & oprecht

Op jullie bijzondere dag passeren vele emoties en gebeurtenissen de revue. Mijn voelsprieten staan uit om ieder grappig, liefdevol en onverwacht moment vast te leggen. Mijn kracht is dat ik mijzelf volledig onderdompel in zo’n dag. Ik beleef jullie dag intens en ook emotioneel voel ik mij betrokken.

Ik vertel graag een compleet verhaal. In mijn reportages ben ik altijd op zoek naar de imperfectie, het echte leven, de persoon achter de mensen.

Ik fotografeer op een journalistieke manier. Speels, intiem en vaak met een knipoog. Ik hou van echtheid, de diepgang en het contact met de mensen. Ik wil de mensen leren kennen en kunnen blijven herinneren. Deze persoonlijke eigenschappen zijn een enorm waardevol geschenk die ik jullie kan geven. Want dat betekent dat er naar jullie geluisterd wordt en dat jullie mogen zijn wie je bent, zonder fratsen en poespas.

Bekijk voor jullie eerste impressie een selectie van bruiloftsfoto’s in mijn portfolio.

Wat kan je verwachten en hoe werkt het?

De klik tussen jullie en mij is enorm belangrijk. Daarom verwelkom ik jullie in mijn studio waar ik een huiselijke sfeer heb gecreëerd en de koffie of thee met een koekje klaar staat. Ik wil jullie graag beter leren kennen en weten wat jullie wensen en ideeën zijn. Alles wat we besproken hebben, bevestig ik per mail met daarbij de offerte en opdrachtovereenkomst.

Ongeveer een maand voor jullie bruiloft neem ik contact op en bespreken we samen het draaiboek. Om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn, ben ik vooral nieuwsgierig naar bijzonderheden en aandachtspunten tijdens jullie dag.

De levertijd van de foto’s ligt tussen de 5 à 7 weken. Jullie ontvangen de beelden op USB in een mooie cadeauverpakking. Jullie kunnen dit bij mij in de studio komen ophalen, zodat we nog even de gelegenheid hebben om na te praten. En is er tevens de mogelijkheid om nog eens te kijken naar het soort boek dat bij jullie past.

Ik werk met diverse pakketten, voor elk type bruiloft. Daarnaast is het ook mogelijk om een reportage op maat met mij te bespreken. Heb je andere ideeën en behoeftes dan de hieronder vermelde pakketten, neem dan gerust contact met mij op. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

Pakketten & Prijzen

Bekijk de verschillende pakketten en prijzen voor de bruidsreportages van Beleef je Portret op deze pagina. Naast de aangeboden pakketten is in overleg uiteraard veel mogelijk. Dus heb je aanvullende wensen, ideeën of vragen?

Neem dan contact met met op.

parallax layer

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Beleef je Portret en Marieke Visuals.

Bedankt voor je aanmelding!